Deiboek november 2004.

Ooit heb ik es gedacht dat het maar even zou duren maar inmiddels ben ik al drie jaar bezig te revalideren. En het volgende moet ik even kwijt dat algemeen men denkt bij een rolstoel dat je ook geestelijk gestoord bent, nou als dat zo zou zijn dan zat ik wel met mijn hoofd in de stoel!
Inmiddels hebben Wim Tusveld en ik een leuk boekje gemaakt, waarvan ik de kaft heb gemaakt en hij de leuke verhalen want je bedenkt wat na zoveel jaren stil te zijn.
Wil je het bestellen dan kan dat. Ik moet er wel duidelijk bijzeggen dat het niet mijn persoonlijke verhaal is hoor. Maak 15 euro over op mijn rekening 95 99 32 585 en vermeld daarbij BOEKJE en duidelijk je naam en adres, zodra alles is aangekomen dan krijg je het thuisgestuurd.
Nu kan ik al merken dat ik ben begonnen met het revalidatiezwemmen want mijn linkerbeen wordt krachtiger. Daar heb ik ook geleerd mijn linkerbeen zelf te buigen en dat is prettig want de afgelopen jaren stond mijn been strakgespannen.
Het kriebelt als ik in het water loop dus ik oefen door. ook al duurt het heel lang, ik ben er nog steeds van overtuigd dat ik ooit weer loop.

Marjan